JohnyBigud Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) Witajcie Moja znajoma sprzedaje motocykl wiec grzecznościowo wrzucam jej ogłoszenie. www.otomoto.pl/kawasaki-er-6-n-M2108982.html Motocykl znam wiec mogę polecić. JB Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez JohnyBigud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duddits Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 A można wiedzieć dlaczego pozbywa się nowego prawie motocykla? Przydałyby się też lepszej jakości zdjęcia z obu stron. Cytuj http://gomoto.tv/naszym motorem jest pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyBigud Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Kto zajrzy w duszę kobiety ten może zrozumie :-)) A tak serio.... kobieta zmienną jest. Chciała jeździć. Spróbowała. W miedzyczasie jakiś znajomy miał wypadek na motocyklu. I powietrze z niej zeszło. Tak wiec nie ma to nic wspólnego z samym sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombki Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 myślicie że nadawał by się na pierwsze moto? czy ktoś ze znawców motoryzacji mógłby poświęcić trochę czasu i mi pomóc ocenić stan motocykla, bo ja jestem laikiem jeśli chodzi o motocykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyBigud Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 myślicie że nadawał by się na pierwsze moto? czy ktoś ze znawców motoryzacji mógłby poświęcić trochę czasu i mi pomóc ocenić stan motocykla, bo ja jestem laikiem jeśli chodzi o motocykle Co prawda ja wrzuciłem to ogłoszenie, ale to nie mój motocykl wiec mogę coś powiedzieć bo...mam taki sam :-) I to nie przypadek bo ja najpierw kupiłem swój i Gosi sie sposobał i poszukała takiego samego ... i znalazła i kupiła...a teraz sprzedaje :-) A wracając do Twojego pytania to dla mnie to jest właśnie pierwszy motocykl (nie liczę przejażdzek WSKą wujka dwadzieścia parę lat temu :-)) Jest dość ostry jak na 600 tkę. Fajnie ciągnie od dołu. Daje dużo fanu. Ma świetny dźwięk nawet na seryjnym wydechu. Lekki zwrotny. Dla mnie bomba. Na inną uniwersalną 600 -tkę bym sie nie zamienił. Przejechałem 200 km hondą cbf 600 i wg mnie sie nie umywa. Zupełnie inna charakterystyka silnika.... chociaż być może lepsza dla nowicjuszy... ale po paru tysiącach km.... to juz nie ma znaczenia. Pozdrawiam JB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi