amdia Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Witam, Chciałem prosić o poradę. Nadszedł czas na zmianę motoru, na sportowy ( ścigacza ;) ), do tej pory latam kreidlerem supermoto 125DD ( nie wiem dlaczego na motorze mam oznaczenie 250DD ) ale na cylindrach wyraźnie opisana jest pojemność 125cm ;]... zastanawiałem się nad kupnem enduro, jednak jako jedynym przemawiającym do mnie jest bmw r1200-gs. Lecz nie jestem samobójcą i wiem, widze po sobie, że mam za małe doświadczenie jak na tak mocny motor. Generalnie nie było by problemu, gdybym nie miał 201cm wzrostu, dlatego tu zaczynają się schody. Proszę o porade w sprawie jakiś sześćsetek lub podobnych a dużych koników. ( od razu powiem że motory powyżej 1000 mnie nie interesują czyli klasyczny wielki i polecany wszędzie hayabusa odpada.... Pozdrawiam i czekam na odp Amos ;] Hi, może mój cię zainteresuje ??? http://allegro.pl/item1187367322.html Gabarytowo odpowiedni, sprzęt pewny o słusznych osiągach. Planuję zmianę na czopera ale nic na siłę i za wszelką cenę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Może V-Strom 1000 lub Varadero 1000. Duży V-Strom i mały są tej samej wielkości więc żadna różnica który, jeśli chodzi o wielkość moto. Z dużych motocykli jest jeszcze Triumph Tiger Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Duży V-Strom i mały są tej samej wielkości więc żadna różnica który, jeśli chodzi o wielkość moto. Z dużych motocykli jest jeszcze Triumph Tiger Mylisz się. 1000 V-strom jest wyższy i szerszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Mylisz się. 1000 V-strom jest wyższy i szerszy. A faktycznie, mój błąd. Siedzi się cały 1 cm wyżej. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Sam obrys motocykla może jest odrobinę szerszy z racji "pełniejszej" owiewki w dużym dl-u. Ale szerokość kierownicy, która jest najszerszym miejscem motocykla jest taka sama. Kanapa jest też wymienialna pomiędzy dl1000 i dl650 więc tylni stelaż również jest ten sam. To co ma być szersze...?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi