Dydzio Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Witam Poszukuję jakiegoś chopperka, np. Shadowkę 750, ale innymi propozycjami nie pogardzę (ponoć Virago 535 będzie dla mnie za mała, chińczyka nie chcę!) Absolutnie górny pułap to 8kzł, chyba, że znajdzie się Yamaha Dragstar do 10kzł Alledrogo i OtoMoto przewertowane, więc linki do tych serwisów TYLKO do własnych maszyn. Prosiłbym też o oferty max 100km od Katowic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) Jak by Cię interesowało 300km (bez problemów dasz radę), to polecam moją Tutaj obniżę cenę dla kolego z forum :) Jest w bardzo jeżdżącym stanie i ciągle rośnie stan licznika :P Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez jurbassteck Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dydzio Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Widziałem, widziałem, ale z pewnych przyczyn niestety, nie mogę aż tyle podjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dydzio, moja Penera tym razem na alle: http://allegro.pl/honda-shadow-vt700-dragb...1205236058.html Jak się dogadamy, to Ci ją nawet pod dom podstawię :D :D :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dydzio Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Fajny Punisher, ale chyba nie w moim stylu :( Aż się boję zapytać o cenę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuch Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Witaj, ja mam Drag Stara 650 Classic do sprzedania, przejechane okolo 20 tyś, cena do uzgodnienia lub zamienie na NOKTOWIZOR-nasadka/monokular PVS 14 gen. 3 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dydzio Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Troszku (jak dla mnie) daleko i dziś jeszcze jadę obejrzeć jednego... A jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuch Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Troszku (jak dla mnie) daleko i dziś jeszcze jadę obejrzeć jednego... A jaka cena? Info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi