lokuus Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Sprzedam motocykl APRILIA PEGASO 650, 1999r. Motor nadający się do szeroko rozumianej turystyki, świetnie radzi sobie tak w mieście ( zwrotny, rewelacyjna elastyczność silnika) jak i w lekkim terenie ( wysoki skok zawieszenia ). Motocykl nabyłem w 2006 roku. Zarejestrowany, ubezpieczony do 05.10.2011r. Przegląd ważny do 05.05.2011 Motocykl doinwestowany- robiony pod siebie, zadbany, nigdy mnie nie zawiódł, serwisowany na bierząco. Silnik ROTAX- legendarny silnik, którego zalety są bardzo często opisywane są w czasopismach motocyklowych oraz internecie. Stan silnika oraz wszystkich podzespołów oceniam na bardzo dobry . NIEWIELKIE SPALANIE max. 5,5 litra na 100km. Osiągi 0-100km/h 5,4s Skrzynia biegów: 5 biegowa Hamulce przednie: Brembo tarcza Ø 300 mm. Hamulce tylne: Tarcza Ø 240 mm, pływający zacisk. Miesiąc temu wymieniony olej, filtr oleju, filtr powietrza, płyn chłodniczy. Tarcze hamulcowe/klocki- stan bdb w 2009 roku wymienione: - zestaw napędowy ( zębatki,łańcuch ) firmy DID - akumulator W roku 2007 dokupiłem podnóżki dla pasażera. Przebieg 35 tys km. Opony szosowe, stan db-. Gratis dokładam do motocykla : 2 kaski pokrowiec na kask pas nerkowy buty motocyklowe roz. 44 spray do smarowania łańcucha instrukcja obsługi Motocykl do obejrzenia w Lesznie 64-100 CENA 6,7 tyś zł Naprawdę polecam. Kontakt: Karol 607 771 897 ,[email protected] gg 2152647 :cool: ZDJĘCIA!! http://allegro.pl/item1191592568_aprilia_p..._35_tys_km.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi