jurbassteck Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) Niestety jestem zmuszony sprzedać moją niunię, bo na dłuższe trasy jest dla mnie niewygodna (mam 191cm wzrostu i nogi w niewygodnej pozycji), a nie chcę jej przerabiać, żeby zachować oryginał. Ogłoszenie Wymieniony rozrusznik, przekaźnik rozrusznika, nowy akumulator, nowe opony, dokupiona atrapa półki, wymieniony olej i filtr przed sezonem. Cena ze względu na poniesione koszty i moją stratę 7000 bez negocjacji. Zapraszam do oględzin. Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez jurbassteck Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Yyy z całym szacunkiem, ale o jakich kosztach mówisz? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) Yyy z całym szacunkiem, ale o jakich kosztach mówisz? Mam na myśli opony, akumulator, przekaźnik, rozrusznik i atrapę półki (Chciałem, żeby wyglądał oryginalnie) plus koszt robocizny. Nie liczę materiałów eksploatacyjnych typu filtr, olej, świece. Jak się kupuje używane moto, to i tak trzeba włożyć pewną ilość gotówki i koszt wychodzi większy, a tak wszystko jest zrobione. Co do straty, to mam na myśli związek emocjonalny.. Niunia na prawdę bez zastrzeżeń, oprócz tego, że trochę mała. :) Jestem w stanie zamienić na Suzuki VX 800, Hondę Transalp, Hondę Deauville. Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez jurbassteck Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opony i akumulator, to też materiały eksploatacyjne :) A przekaźnik i rozrusznik, to wiesz- jak byś chciał sprzedać moto z walniętymi częściami, to wiesz jaki by to miało wpływ na cenę... ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Wiem właśnie.. Ale nie chciałbym za dużo stracić przy sprzedaży. W każdym razie jestem gotów troszkę spuścić cenę, tak nieznacznie :) Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 No to odpal po sprzedaży ze 2-3 stówki, za windowanie ogłoszenia :D :D :D Powodzonka. Pozdro. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 No to odpal po sprzedaży ze 2-3 stówki, za windowanie ogłoszenia :D :D :D Powodzonka. Pozdro. Możemy się ewentualnie spotkać na jakimś piwie :) Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Jak by ktoś był zainteresowany zrobiłem kilka zdjęć TUTAJ Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ponawiam akcję. Jestem skłonny zamienić na Transalpa, myślę, że na moje rodzinne drogi będzie odpowiedniejszy :) Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi