morfinka_kg Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 chciałam się pochwalić iz jestem kobietą a zapierdzielam jak młody bóg. za 9 dni egzamin ale bez stresu. na B zdałam za 1 razem, teraz A potem C ..!!! Mam nadzieję że pójdzie gładko. a motorek to wiadomo odpalam od razu po dostarczeniu do mojej dłoni tego najważniejszego - dokumenciku. Ale przyznam sie samochodem jezdziłam 4 lata bez prawka a motorem 3 hdeheh pozdrawiam wszystkich zarażonych tą pasją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KajoXJ Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A po co będziesz robić prawko na C (ciężarowe) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 będzie Tirówą, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziushka Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 To trzymamy kciuki. Jazda bez prawka to raczej nie jest żaden zaszczyt. Rodzice Ci tak dawali samochód i motor kupili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Kolana są? Spoko będzie dobrze. Trzymam kciuki. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi