viperPL Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 HI! Jak w temaciem, kupie głowe do etz. Oczywiscie w stanie bdb. Najlepiej od kogoś ze Szczecina, lub Gorzowa i okolic ( mam warsztat 40km od Gorzowa i moge podjechac) Kontakt w profilu. ps. Zamieszczam te ogloszenie tutaj, ponieważ na posta zamieszczonego w odpowiednim dziale nie dostalem odpowiedzi:), chyba jednak tutaj mzkowicze najwiecej zagladają :D)). Prosze drogi Moderatorze o nie przenoszenie tego posta. Z góry dzieki i pozdro. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a co stalo sie ze stara ?? jak gwint poszedl sie je*** to nie kupuj glowicy tylko napraw gwint daj na tokarnie to powinni ci zrobic mi poszedl gwint to staruszek zabral do elektrowni gdzie pracuje tam maja tokarnie i dorobili mi tulejke z mosiadzu wbili i tego gwintu za chiny nie ukrecisz no chyba ze to cos innego niz gwint ;) p.s a moze byc nuklearna :D :) :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 wiecej wyjdzie naprawa niz kupienie uzywanej od kogos. Nie mam atualnie dostepu do tokarni :/ a zlecac jakiemus majstrowi którego sie nie zna ? strace kasem nerwy i czas ;) szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 jesli chcesz to moge pogadac ze starym czy wezmie glowice do roboty i zrobi gwint na tokarni kosztowac cie bedzie to grosze bo w elektrowni po znajomosci to robia za pol darmo a naprawde znaja sie na robocie mieszkam w gryfinie blisko szczecina ok 30 kilometrow (dojazd pks lub pkp bardzo dobry ) jesli na takowa uzywana nie trafisz to daj znak spytam sie starego czy wezmie na tokarnie pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja tam By<m wolał taK JAK vIPER!1! kUPIC NOwą!!!! :mrgreen: :mrgreen: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 w jaki sposób wygląda Rysiek zewnetrzna czesc tulejki umiejscowionej w cylindrze ? gwintowana ? czy moze wprasowana ? ps. zalezy mi na tym zeby to bylo w 1000% niezawodne. BO czasami oddalam sie o 500 i wiecej km od domu i wrazie jakby swieca padla .. to ojej ;) wykrecająca sie tulejka razem ze swiecą . Jednym slowem kisiel w gaciach. Rysiek jesli mozes to zaklikaj na moje GG 2961090 albo napisz na [email protected] co do kosztów i sposobu jej naprawy. Glowice mam zdjetą w domu wiec wrazie czego moge wsiasc w konserve i zawitac z nią u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi