shadow493 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam! Chętnie kupię Kawasaki Er 5. Cena jaka mnie interesuje to 5500 pln (max 6000 zł). Ważne żeby motocykl był w dobrym stanie technicznym jak i wizualnym. Preferowane kolory to czarny lub niebieski (ale jeśli są inne to chętnie obejrzę). Rocznik jaki mnie interesuje to powyżej 99'. Jeśli chodzi o przebieg to z mojego doświadczenia wynika ,że praktycznie każdy licznik był cofany, więc nie ma się co czarować. Zdaję sobie sprawę ,ze każdy tyloletni motocykl miał jakąś większą czy mniejszą przygodę. Chodzi mi o to żeby był sprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaz Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Witam! Chętnie kupię Kawasaki Er 5. Cena jaka mnie interesuje to 5500 pln (max 6000 zł). Ważne żeby motocykl był w dobrym stanie technicznym jak i wizualnym. Preferowane kolory to czarny lub niebieski (ale jeśli są inne to chętnie obejrzę). Rocznik jaki mnie interesuje to powyżej 99'. Jeśli chodzi o przebieg to z mojego doświadczenia wynika ,że praktycznie każdy licznik był cofany, więc nie ma się co czarować. Zdaję sobie sprawę ,ze każdy tyloletni motocykl miał jakąś większą czy mniejszą przygodę. Chodzi mi o to żeby był sprawny. A nie chcesz GS'a mam z 2002 roku ale model 2003 więc już inne malowanie. Bardzo ładny czarny, stan techniczny bez zarzutu, wizualny również, na razie nigdzie go nie wystawiałem, bo tak się zastanawiam na co go zmienić. cena 6500zł. Sam dałem więcej w maju, bo chciałem kupić już coś lepszego. Apetyt rośnie w miarę jedzenia więc już szukam coś większego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi