Przemas Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 a mnie raz zatrzymal policjant po czym przyznal sie po kontroli ze sam dosiada vfr :lol: a te gs w gliwicach widzialem jak akurat na skrzyzowaniu sie przcieskalem a policjant kierowal ruchem = myslalem ze mnie skasuje za kozaczenie ale jak uwidzialem jego moto i to ze on sam byl w skorach to tylko mu machnolem a on mi kiwnal glowa bo jego rece akurat byly w pozycji jedz i jak by mi zaczal machac to by jeszcze sie ktos zderzyl :lol: generalnie na policje mam pomysl ze zanim mnie zatrzymaja to pierwszy im macham a oni wtedy zamiast machnac lizakiem machaja lapka i probuja sobie przypomniec czy mnie znaja 8) jak na razie jest 1-0 dla mnie . ale generalnie to fajni ludziepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 w poznaniu jezdzi dwoch na jakis starych yamahah i maja hade ale wypasik dzisiaj jak mijalem jednego to pierwszy mi machnal lapka to jest motocyklista kuma baze i to mi sie podoba pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil-R Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2004 w poznaniu jezdzi dwoch na jakis starych yamahah i maja hade ale wypasik dzisiaj jak mijalem jednego to pierwszy mi machnal lapka to jest motocyklista kuma baze i to mi sie podoba pozdr Haaa ;) i taka policje to lubumy :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youcek Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 U nas są dwie Yamaszki 125 :mrgreen: także jest luzkik hehe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 8 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2004 u nas jakies kilka lat temu byly 2 ETZ 250 : >> ale juz ich nie ma.. p.s. policja na moto jeszcze mnie nigdy nie zatrzymala, a w poldku tylko raz mnie zatrzymali ale skonczylo sie na zartach : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi