Skocz do zawartości

hyosung gt 125r

Rekomendowane odpowiedzi

witam

CO sądzicie o hyosungu gt 125r (prosze nie pisać takich zeczy ze "a gówno chinskie (to koreanczyk) szkoda kupowac" ) prosze o wypowiedz ludzi co sie na tym znaja albo najlepiej co go posiadaja. Chciałbym go kupic bo cena jest nawet dobra i jest duzy nie to co aprila a ja mam 192 wiec na aprilce bede wygladal jakbym jezdzel na psie. Jak mozecie prosze podajcie jego vmax czy dobrze przyspiesza itd. Z gory dzieki i przepraszam za jakie kolwiek pomylki;p

• 4 lata później...

Moim zdaniem jak sie nie boisz koreanczykow to bedzie idealny motor dla ciebie w trasie pali z 4 litry jest wmiare zrywny i szybki na te pojemność ale jak masz 192 cm wzrostu to bym ci polecił cos z 250 lub bandita 400 bardzo przyjemny i łatwy do opanowania motor

Spokojnie się zmieścisz, moto nie jest złe, tylko musisz pamiętać, że w nim się często serwis robi (co 4 tysiące kilosów konkretnie).

https://imageshack.com/i/nfdscn5650ij

- masz 191 i 110 kg na zwykłym GT, erka ma tylko śmietnik z przodu. Na maksa pode mną to pojechało 130 licznikowe (115 z gpsu), do tych 50-60 km/h spokojnie ze świateł startuje jak dobre 500 pod warunkiem, że pokręcisz pierwsze 3 biegi na czerwone pole i umiesz je szybko zmieniać. Mi nie palił nigdy więcej niż 3,3 litra przy jeżdżeniu z 0-1 gazem (znaczy zamknięty - otwarty na maksa). Jak Żona nim jeździ (w sumie to jej koń, ale nie mogę się oprzeć żeby jej nie podbierać na miasto), to jej pali niecałe 3 litry.

Polecam zmianę opon na Pirelki Sport Demony - są dostępne w rozmiarach 110/70 i 150/70 - czyli takie jak trzeba, a na nich naprawdę można składać do bólu pojazd (znaczy w lewo i tak mocowanie stopki zaraz trze o asfalt ;-) ), zamykasz laczki bez problemy, na seryjnych szinko-srinko masz glebę jak w banku nawet jak będzie +30 stopni i susza. (na focie masz moto zaraz jak odebraliśmy, jeszcze deska była na ekspanderze przymocowana ;-) i na gooFnianych oponach, jednocześnie widać, jak blisko gleby jest ta nieszczęsna stopka).

Edytowane przez rura_sn-n

"O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi.