yarccom Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Wyposażenie motocykla: * szyba turystyczna czarna MRA * podgrzewane manetki * handbary Polisport * gniazdo zapalniczki * tankpad Yamaha Ostatnio zostały zrobione: * nowa opona tył Pirelli Diablo Strada - przy 38200 km, przednia roczna Bridgestone Battlax 020 * nowiutki zestaw napędowy - najmocniejszy z możliwych DID/Sunstar - ZŁOTY hiper wzmocniony ZVM2 (przy 37600 km - koszt 700 zł) * olej wymieniany przy 36600 km (zalany Shell VSX 10W-40) + nowe świece NGK + filtr oleju Hiflo * synchronizacja gaźników i regulacja zaworów przy 28600 km Na wszystkie powyższe prace rachunki, dokumenty do wglądu oraz wpisy w książce serwisowej Jestem pierwszym właścicielem w kraju - import prywatny - motocykl sprowadzony przeze mnie 01.07.2008 W Niemczech jeden właściciel - data pierwszej rejestracji 16.10.2002 2 oryginalne kluczyki Motocykl regularnie serwisowany. Niemiecka książka serwisowa prowadzona przeze mnie do dnia dzisiejszego. Motocykl w bardzo dobrym stanie technicznym. Na hamowni wypluł z siebie 88,1 KM i 87 Nm - co tylko potwierdza jego super stan techniczny (wydruk daję nowemu właścicielowi) Motocykl używany turystycznie zgodnie z przeznaczeniem. Niewielkie rysy na baku od tankbaga. Na motocykl wystawiam FV VAT kupujący zwolniony z opłaty skarbowej (~220 zł zostaje w kieszeni) fotki http://allegro.pl/show_item.php?item=1162405491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi