tango Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Krzywer wpadles w zagiecie czasoprzestrzeni czy zle ustawiles kalendarz? ;) Spotkanie jest jutro, we czwartek a dzis mamy srode :bigrazz: Ale rozumiem, tesknimy juz wszyscy zeby sie znow zobaczyc, zwlaszcza jak jest taka ladna pogoda :crossy: :) Edytowane 6 Października 2010 przez tango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ja tęsknię bardzo :biggrin: i jutro będę na :crossy: a mój brat puszką :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 byłam na :crossy: i było śmiesznie. Wchodzę do 2oo a tam impreza 20 chłopa i zero znajomych. No cóż weszłam i do 20 czekałam aż przyjechał Tango. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 I w ten sposob mamy nowych znajomych :) I Kasia nie boi sie pomykac :crossy: w niskich temperaturach - Twardzielka przez duze "T" :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 13 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Jak tam jutro? Ktoś się wybiera do 2OO ?? W razie jakby ktoś jechał to ja też chętnie dołączę. Pzdr. Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 No Ty chyba sobie zartujesz - pewnie ze bede :) I jesli tylko nie spadnie snieg - to na 2oo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 pewnie że będę ale nie wiem czy odwagi starczy na 2oo?? hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 W najblizszy czwartek mnie nie bedzie, bede tu: http://forum.motocyklistow.pl/MotoMikolajk...10-t137316.html Zainteresowanych zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi