tangy Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Mam do sprzedania rewelacyjny motocykl SUZUKI DL650 V-Strom 2008 rok Do dnia dzisiejszego przejechał niecałe 15 tysięcy kilometrów V-Strom zostal kupiony w Polsce jako nowy w salonie w Słupsku Jestem jego drugim właścicielem Wcześniej motocykl był bezwypadkowy, w tym momencie posiada drobne uszkodzenia które sa widoczne na zdjeciach Do wymiany jest prawy kierunkowskaz Prawa stopka ( w tym momencie pożyczona od innego motocykla ) Pęknięty prawy handbar Porysowany i lekko skrzywiony prawy gmol Motocykl jest w ciąglej eksploatacji Posiadam dokumenty potwierdzające serwisowanie motocykla przez poprzedniego właściciela Motocykl jest bardzo dobrze wyposarzony Gmole Givi Stelaże pod 3 kufry Givi Kufer tylny Givi Maxia z bagażnikiem Kufry koczne Kappa Szyba akcesoryjna Givi Handbary orginalne Suzuki Gniazdo zapalniczki Nowe opony Metzeler ( ok 200-300 kilometrów ) Napęd regularnie czyszczony i smarowany, posłuży jeszcze bardzo długo kolejnemu właścicielowi Sprzęt jest naprawdę godny uwagi, sprawi nowemu wlaścicielowi wiele radości z dlugich wycieczek do których DL jest idealnie stworzony Zdjęcia w większej rozdzielczości moge wysłac mailem Sprzedaję w całości !! Nie interesuje mnie sprzedaż samych kufrów i stelaży!! cena 19900 do małej negocjacji Motocykl jest w Łodzi w sklepie KORANDO na ul. Wysokiej 26 kontakt [email protected] tel. 513 388 454 gg: 8595919 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi