Mlodzieniec Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 24.07.2010 czyli teraz w sobotę kolega motocyklista zmienia stan cywilny, w związku z tym moja prośba do wszystkich koleżanke i kolegów z leszna okolic i nie tylko o odeskortowaanie mołodej pary z pod koscioła św Jana (koło pływalni Akwawit) na salę weselną do Krzemieniewa. Ślub w kościele jest o 15.00. Myśle że koło 15-15-30 będzie można sie umówić w jakims miejscu i razem podjechać pod kościół. Wiem ze to juz teraz ale spontanicznie jest najlepiej. Wiec jak pomożecie ?? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodzieniec Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Będę czekał na wszystkich chętnych do eskorty naszego kolegi o 14.45-15.00 koło macka Zieloną Xj-tą Mam nadzieje że nie zawiedziemy kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 wszystko ładnie pięknie lecz zapowiadają ulewne deszcze... lecz jeżeli aura zmieniłaby zdanie to będę :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 ja przyjadę z kumplem jak padać nie bedzie ale pod akwawit i moze jeszcze kogos sciagne Życzymy Panu młodemu i Pannie młodej wszystkiego dobrego mokrych pantofli i mokrego stroju wieczorowego... niestety nas nie będzie wtem deszcz:P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi