Tobik Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Witajcie! Tyczy się to wypadu na Bornholm. Jak wygląda sprawa z transportem moto promem? Osobno się płaci za osobe i za moto? Szukałem w necie, cosik znalazłem, potem grzebałem w forumowym archiwum. Znalazłem troche sprzeczne informacje. I teraz czy opłaca się tam pod namiot czy gdzies jakiś pensjonat? Może ktoś z Was ma jakieś sprawdzone miejsca. Atrakcje wyspy mniej więcej sobie obczaiłem. Walutę z PLN na Korony Duńskie opłaca się w kantorze przed wypłynięciem wymienić czy gdzies indziej może? I czy lepiej startować z Kołobrzegu czy ze Świnoujścia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Czym dostać się na Bornholm? Stena Line drogie,190 motocykl,i 180 od osoby. Jak ktoś ma namiary,proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 ja startowałem z Kołorzeguhttp://www.kzp.kolobrzeg.pl/cennik-rejsu-na-bornholm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Ja startowałam z Kołobrzegu i spędziłam tam 4 dni. Na katamaran wchodziły chyba 3 motocykle. Musisz wcześniej wykupić bilet i dowiedzieć się czy są miejsce na sprzęty. Płyniesz ok 4,5 godz. Możesz jechać na jeden dzień i to taniej wychodzi. Poniżej masz info i wszystkie informację. http://www.kzp.kolobrzeg.pl/rozklad-rejsow Kasę można wymienić na wyspie w bankach bo tam kantorów nie ma. Przed rejsem nie licz na to bo o tak wczesnej godzinie wszystko u nas jest pozamykane. ogólnie to ceny są wyższe niż u nas. Jak wysiądziesz w Nexo to po prawej stronie masz informację turystyczną.Nocleg spokojnie spontanicznie można załatwić. Jest wiele campingów nad samym morzem. Można wynająć tam pokoje są np. 2/4/6 osobowe lub namiot zabrać ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras12 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Własnie planowałem "wypad" w maju na Bornholm z Kołobrzegu :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi