klosiak1 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Panowie, serdeczne dzięki za miłe towarzystwo. pozdrowienia dla Pań :) W imieniu organizatorów dziękuję wszystkim uczestnikom za obecność i za uswietnienie MotoCudu. :notworthy: Wszystkim polecam przejażdżkę do Radzymina w dowolnym dniu roku i zatrzymanie się pod naszym motocyklowym dębem na Cmentarzu Poległych. .. i zapraszamy oczywiście 15 sierpnia 2011 roku na jubileuszowy, X MOTOCUD.. :crossy: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 W imieniu organizatorów dziękuję wszystkim uczestnikom za obecność i za uswietnienie MotoCudu. :notworthy: Wszystkim polecam przejażdżkę do Radzymina w dowolnym dniu roku i zatrzymanie się pod naszym motocyklowym dębem na Cmentarzu Poległych. .. i zapraszamy oczywiście 15 sierpnia 2011 roku na jubileuszowy, X MOTOCUD.. :crossy: pzdr Miło było ! ! ! Ale.... / i tu zapytam / : - gdzie te czapeczki zlotowe na pobieranie michy ? - a jak z tym ROZDAWANIEM "pamiątkowych koszulek, czapek , znaczków oraz trasy przejazdów " , bo mnie się wydaje ,że ja TO KUPILEM ? ? ? :icon_razz: :icon_question: :icon_biggrin: Panowie, serdeczne dzięki za miłe towarzystwo. pozdrowienia dla Pań :) Dzięki i pozdrawiamy :icon_biggrin: P.S. Mozesz dac mi na priva ten namiar na chapsy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosiak1 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Miło było ! ! ! Ale.... / i tu zapytam / : - gdzie te czapeczki zlotowe na pobieranie michy ? - a jak z tym ROZDAWANIEM "pamiątkowych koszulek, czapek , znaczków oraz trasy przejazdów " , bo mnie się wydaje ,że ja TO KUPILEM ? ? ? Nie no, Georg to już chyba chcesz się "czepiać".. :icon_evil: Rzeczywiście nawalił nam dostawca czapeczek, ale w to miejsce szybko zorganizowalismy bandamki - zebralismy za nie nawet pochwały.. :icon_biggrin: I nikt nie mówił o bezpłatnym rodawaniu, ale o ROZDANIU - cały Zlot zorganizowany był bez sponsorów, stąd jasne, że wszystko to sfinansowane było z wpisowego. Dzięki temu niewiele w tym roku dołożyliśmy z własnej kieszeni.. I za to też dzięki.. :notworthy: A poza wszystkim: zdjęcie z MotoCudu juz do obejrzena na www.motobud.pl - polecam. I do zobaczenia za rok. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi