tomaszx11 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Witam. Mam pytanie , czy leci ktoś nad morze teraz na dniach na parę dzionków, chętnie się podłaczę z plecakiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarman Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 tak, lecę z żonką... 24 lipca ruszamy z Wrocka i lecimy do Skwierzyny do znajomków na nocleg. 25 startujemy stamtąd do Gdańska, a potem po wybrzeżu na zachód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozy Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 witam, zamierzałem lecieć..., równiez z plecaczkiem..., od niedzieli 18lipca, wstepnie na tydzień, ale niestety napotykam pewne problemy których mogę nie pokonać, wszystko sie wyjaśni do soboty, przynajmniej tak mysle. Gdzies konkretnie czy tak wzdłuz wybrzeża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarman Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Konkretnie do Mielna na 28 lipca, bo koleszka z pracy będzie tam stacjonował więc będzie okazja na wspólny browarek. W Mielnie posiedzimy pewnie do soboty i polecimy dalej na zachód, ale już bez konkretnego celu. Jak gdzieś będzie fajnie i będzie nocleg to się zatrzymamy. Generalnie mamy 2 tygodnie od 25 na podróż więc czas nas specjalnie nie goni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozy Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 > Jarman > "... bez konkretnego celu. Jak gdzieś będzie fajnie i będzie nocleg to się zatrzymamy. " Szkoda ze nie tydzień wczesniej... Bo tak własnie moje plany były ;) > tomaszx11> Zamierzasz gdzies konkretnie czy tak wzdłuz wybrzeża i w jakim terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszx11 Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam , ja już Gdynie zaliczyłem 16 - 18 lipiec , byłem z eikpą z Krakowa było super. Życzę wszystkim przyczepności i dobrej pogody. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi