matysss123 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 (edytowane) Jako ze potrzebuje srodka transportu na kazda pore roku:/ musze sprzedac moj pierwszy motor. Hondzia zrobilem trase 1000km w jedna strone pod francuska granice z dziewczyna i hondy to kompletnie nie ruszylo :icon_biggrin: :icon_biggrin: rozrzad na kolach zebatych to jedno z najlepszych rozwiazan w silnikach spalinowych. Silniczek nie bierze ani grama oleju. Moj pierwszy konkretny motocykl na ktorym uczylem sie jezdzic-pierwsze dwa dni balem sie wsiadac hehe. Gs500 i Cb500 nie maja co startowac-z paroma startowalem pod swiatel i kazdy odpadl :) Honda CB1 400f rok produkcji 1992 pojemność 400ccm, 4 cylindry w rzedzie, 4zawory na cylinder moc okolo 60KM,odciecie przy 14,5 tys :buttrock: 0-100 km/h 4,5s przebieg 38tys-większość z allegro ma przejechane 10tys... jestem ciekawy kto robi 500km na sezon? Motocyklem przejechalem 8 tys km :) do obejrzenia w Gostyniu-ja aktualnie siedze w niemczech w robocie wiec motocykl by pokazal wuja :) Kontakt najlepiej na maila bo jak juz pisalem siedze w niemczech [email protected] Przez ten czas wymieniłem alternator(spalil sie) i zapobiegawczo regulator i akumulator-wszystko w tym sezonie,nowy również przekaźnik rozrusznika bo czasem nie łapal za motocykl chce 3500zl(rok temu zaplacilem za nia 4400 i duzo dolozylem ale kasa potrzebna) moge sprzedac tez kask AGV za ktory dalem 200zl i kurtke w rozmiarze S albo M(nie pamietam) za ktora dalem 470zl-cena do dogadania więcej zdjęć na maila http://img156.imageshack.us/i/cb1q.jpg/ Edytowane 8 Lipca 2010 przez matysss123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi