fokita Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam Wszystkich serdecznie, Szukam nowej właścicielki/właściciela dla mojej Ukochanej Diverki, czyli YAMAHY XJ600S Diversion, którą śmigam już 4 sezon. Motocykl ten przyjechał z Niemiec 4 sezony temu i jestem 1-wsza właścicielką w PL. Przegląd jest wazny do IV 2011r, a OC do IX 2010r. Wszystkie szczegóły znajdziecie na mojej aukcji allegro: Moja Diverka :-) Mojego kochanego motocykla, osobom które mnie i moja Divę znają nie muszę zachwalać-motocykl był regularnie serwisowany, a stan licznika może jeszcze ulec zmianie do czasu sprzedaży, gdyż cały czas nim jeżdżę - przebieg jest oryginały i mogę go udokumentować. Posiadam też do niego 3 kufry, które nie są widoczne na fotkach, ale na życzenie mogę je wysłać na maila (jak robiłam foty mojego moto to kufry leżały w domku i nie miałam czasu już po nie lecieć). Moje moto nigdy mnie nie zawiodło ! Zmieniam Divę, gdyż był to mój 1-wszy sprzęt po zrobieniu prawka i po prostu chciałabym spróbować czegoś innego, więc jakby ktoś miał lub słyszał, że ktoś ma do sprzedania CBR600 w rozsądnych pieniądzach (max do 8 tys zł) to szukam takiej dla siebie Serdecznie polecam ten motocykl, np. na 1-wszy sprzęt - jest idealny do nauki (ale nie tylko) i na pewno nowy nabywca nie znudzi się nim po 1-nym sezonie ! Od razu napiszę, że moja Diva nie kryje w sobie rzadnych niespodzianek i na pewno (tak jak i mnie) nigdy nowego naywcy nie zawiedzie :crossy: Ps. W najbliższy weekend wybiaram się na Diverce na zlot TOH Party do Ortowic (Górny Śląsk -miejscowość przy trasie Gliwice-Kędzierzyn Koźle)i będzie można Ją tam pooglądać "na żywca" lub Jakby coś to jestem pod tel: 883-750-856 lub [email protected] Motocykl do obejrzenia na Śląsku (Katowice/Bytom/Gliwice) Pozdrawiam serdecznie, -------------------------- AsiA WESOŁA MOTOCYKLISTKA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi