buxior Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 (edytowane) Siema, jechałem sobie skuterkiem i nagle stracił moc, doczłapałem się 15km/h do domu, wyczyściłem gaźnik i nic to nie dało ;/ Odpalam czasami wchodzi sam na wysokie obroty, spada i na wolnych obrotach, sądząc po silniku max do 2000 skuter sobie chodzi, jak dodam gazu to przerywa i nie wchodzi na obroty, najgorsze jest to że obrotomierz pokazuje cały czas te 6000-8000 obrotów. Co może być taką przyczyną ? http://img195.imageshack.us/img195/6301/dsc01022im.jpg Jak go wyregulować? Edytowane 7 Lipca 2010 przez buxior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_ Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 po co chcesz go regulować jeśli wcześniej było dobrze . Wymień świece najpierw i zobacz czy jest dobrze :) po co chcesz go regulować jeśli wcześniej było dobrze . Wymień świece najpierw i zobacz czy jest dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi