luki69 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Czy spotkał się ktoś z chińskimi podróbami/zamiennikami szyb pasujących do HJC? :biggrin: Konkretnie chodzi o szybę HJ-05. Mój kask ostatnio upadł i zrobiła się dość głęboka rysa. Na szczęście z boku, ale ma też kilka drobnych w polu widzenia. Nie bardzo uśmiecha mi się wydawanie 200 zł na szybkę, podczas gdy kask kosztował trochę ponad 300. Wole dołożyć stówkę i kupić drugi kask :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=126443&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Dzięki. Temat do wyrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto-Center Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Spotkałem się,ale od razu mówię ze nie warto. Cena odgrywa tutaj dużą rolę i chodzi przede wszystkim o bezpieczeństwo i komfort podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi