leśmianin Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Z żalem musze rozstać się z moim wymarzonym motocyklem. Sytuacja finansowa zmusiła mnie do podjecia takich działań. Aukcja allegro http://moto.allegro.pl/item1098328468_hond...negocjacji.html Odpowiem chętnie na wszystkie pytania, prześle szczegółowe zdjęcia na dodatkową prośbę osoby zainteresowanej. Nie jestem handlarzem - na tym forum nie bywam czesto jednak na Forum Fazera (Leśmian) i Forum Grupy Lublin (misiek600) jestem aktywnym użytkownikiem, częsć osób zna mnie osobiscie i znają moje podejście do motocykli cytując klasyka Andrzeja "człowiek dba o ten sprzęt, lepiej jak o żone". Forumowiczów obejmuje rabat. Możliwa jest rónież zamian na tańszy motocykl konkretnie GSXR 600 k1-k2 z dopłatą ze strony właściciela Gixa. W razie pytań dane kontaktowe na allegro. Można dzownić, pisać cały czas. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi