GetiZ Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam, chciałbym sprzedać swoją perełkę- Yamahę TZR z 2006 roku. Jestem drugim właścicielem tej maszyny, a odkupiłem ją w opłakanym stanie wizualnym. Jako że jest to mój pierwszy motocykl, włożyłem w nią masę czasu i pieniędzy- obecnie Yamaha może pochwalić się unikalnym malowaniem i doskonałym stanem technicznym i wizualnym. Nieco danych: Przebieg- 15 000 km Moc- w dowodzie 13 kW, ale z tego co mierzyłem na hamowni jest to ok. 11 KM. Opony- Pirelli Sport Demon (takie jak w serii) Kolor- i tutaj mam problem- zależnie od światła jest nieco inny, coś między niebieskim a granatowym. Zapraszam do obejrzenia jej na żywo i jazdy testowej w Lublinie! (woj. Lubelskie) Kontakt: tel- 696632400 mail- [email protected] gg- 9746491 Zdjęcia: http://img691.imageshack.us/gal.php?g=33241978.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi