korn39 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 ale trzeba przyznać że zacnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzklanaDama Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Nie będę już rozpoczynać nowego tematu o tym samym motocyklu. Więc mam pytanie do posiadaczy M16 i M11. Jestem niską i drobną kobietą (160cm i 47kg) i zastanawia mnie, który motocykl będzie dla mnie lepszy. M16 ładniej wygląda, ale wydaje mi się, że odległość do kierownicy jest większa niż w M11 i mogę się męczyć przy dłuższych trasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cruenzo Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Nie będę już rozpoczynać nowego tematu o tym samym motocyklu. Więc mam pytanie do posiadaczy M16 i M11. Jestem niską i drobną kobietą (160cm i 47kg) i zastanawia mnie, który motocykl będzie dla mnie lepszy. M16 ładniej wygląda, ale wydaje mi się, że odległość do kierownicy jest większa niż w M11 i mogę się męczyć przy dłuższych trasach? zdecydowanie wygodniej ci będzie na M 11. A najlepiej zrobisz, jak usiądziesz na jednym i drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) M16 ładniej wygląda, ale wydaje mi się, że odległość do kierownicy jest większa niż w M11 i mogę się męczyć przy dłuższych trasach? Witamy na forum :biggrin: Jeżeli jesteś z Mazowieckiego, a do tego z Warszawy, to możesz podjechać na ul. Modlińska 248 A , znajduje się tam: MOTOR-CENTRUM + SERWIS-MOBILNY = CENTRUM JEDNOŚLADÓW Godziny otwarcia:Poniedziałek-Piątek: 8.00-19.00Sobota: 9.00-15.00 KONTAKT:Mobile:+48 608 921 118Tel. +48 22 48 75 118Tel. +48 22 398 35 27fax: +48 22 398 35 28 Mają m.in. nowe Junaki, możesz posiedzieć, przypasować się, a nawet jak zagadasz ze sprzedawcami odbyć jazdę próbną. Osobiście doradzałbym taką metodę zakupu, bo co innego czytać, a co innego samemu się przymierzyć do danej maszyny - w końcu wydajesz kilka/kilkanaście tysięcy złotych, to i warto poświęcić nieco czasu na zakup :cool: Edytowane 14 Maja 2012 przez Gandalf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Mi się cholernie podoba M16. Ale silnik jest do dupy. Niby ma te 27KM (chociaż cholera wie) ale pali ok. 4l, a osiągi ma takie jak moja 250. Kupił bym takiego Junaka ale z silnikiem LIFAN LF250V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi