DarknesSerafin Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Witam. Aby ustawić gaźniki w GSXR-600 z 2000r potrzebuje rozpoznać jaka to wersja: -(A)(CH) -(D)(F) -(GB)(I)(NL) W którym miejscu można to znaleźć? Modele gaźników są takie same ale ustawienia dysz inne. Ponadto interesuje mnie w którym miejscu podłącza się wakuometry, na krućcach nie ma takiej możliwości. Edytowane 1 Lipca 2010 przez DarknesSerafin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarknesSerafin Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam. Aby ustawić gaźniki w GSXR-600 z 2000r potrzebuje rozpoznać jaka to wersja: -(A)(CH) -(D)(F) -(GB)(I)(NL) W którym miejscu można to znaleźć? Modele gaźników są takie same ale ustawienia dysz inne. Ponadto interesuje mnie w którym miejscu podłącza się wakuometry, na krućcach nie ma takiej możliwości. W odpowiedzi na moje pytanie: Wakuometry podpina się w miejscach śrub wkręconych w głowice, wersje rozpoznaje się po nr np: E02 na główce ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi