brzozy Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Chodzi mi po głowie by korzystając z urlopu 17/18 lipca puścić sie :crossy: nad wybrzeże na jakieś +/-7dni bez ściśle określonego miejsca stacjonowania, może co dzien to gdzieś indziej ;) total spontan. Wstepnie planuje zaczać od 3M z opcją po drodze Szymbark, pewnie Hel, a potem kierunek zachód byle wzdłuż wybrzeża, tak na luzie, bez ciśnień, chyba że ciśnienie bedzie na skutek browarka ;) Oczywiście jak pijemy to nie jedziemy! Nocleg gdzie przypasuje, namiot, kwatery prv... Jako że człowiek to stworzenie stadne ;) grzecznie pytam czy komuś też cos takiego chodzi po głowie? Jak tak to jestem otwarty na propozycje. Jesli ktos ma jakieś miejscówki obcykane jako bikers friendly to wszelkie sugestie mile widziane ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozy Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 rozumiem, chętnych brak :( to lece sam z plecaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 :clap: bardzo fajny pomysł, ja niestety od dawana mam juz inne plany. Ale taki wypadzik na moto :lalag: moze innym razem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Artur Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 (edytowane) Ja bym się z chęcią przyłączył, ale dopiero w sierpniu - mam taki weekendowy wyjazd w planach. Przed swoim ślubem nie wyrobię czasowo :( Edytowane 14 Lipca 2010 przez _Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi