arkowy Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Siemano wszystkim, w nocy ze środy na czwartek z garażu podziemnego na Fieldorfa 12 (Warszawa) skradziono mojemu kumplowi motocykl. - Kawasaki z750 ( 2007 - nowa buda) - kolor czarny - nr rej: WE2061 - VIN: JKAZR750LLA012274 Znaki charakterystyczne : - Kierunki Rizoma Track 77 (przód i tył ) - szyba PUIG, pług PUIG i błotnik PUIG - akcesoryjne mocowanie tablicy - wgnieciony i porysowany lekko tłumik - na baku po lewej stronie widać pęknięcia lakieru, kilka dużych pęknięć . - wgnieciony lewy ogranicznik kierownicy przez co kiera prawie dotyka baku po skręceniu w lewo - wskaźnik biegów Gipro (czerwony) - nieoryginalne końcówki kierownicy (kellermann) Opony Michelin Pilot Road 2 o numerach: CAI 816300 i CAI 405043 Gdyby ktoś z was znalazł gdzieś to moto, które choć trochę odpowiada opisowi niech daje znać na 607-051-984 Paweł. Będę super wdzięczny. Jesli jeszcze mogę podać jakieś dane o których zapomniałem to dawajcie sugestie. Raz jeszcze wielkie dzięki za ewentualna pomoc. Zdjęcie skradzionego Kawasaki z750 1 Zdjęcie skradzionego Kawasaki z7502 Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi