Pete Linde Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Będę wdzięczny za opinie i uwagi (prowadzenie, zawiechy, hamulce, osiągi itp).Może fani Duki coś beda wiedzieć - podobno te dwie firmy były kiedyś "blisko" :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 po odpowiedziach widac, ze nie jest zbytnio ujezdzana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pete Linde Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Hmm, no właśnie - trochę mnie to zastanawia. Cenowo nie ma kosmosu do ducati, osiągi dużego monstera nie odbiegają drastycznie, a raptorów w Polsce nie widać. Za to monster'ów cała masa. trochę dziwne.Mnie się ten naked podoba zdecydowanie bardziej od duki i mam go w planach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 zatem zycze ci zebys zostal szczesliwym tatusiem malutkiego Raptora........:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi