ksylwia Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Sprzedam z lekkim żalem kawcię moją ukochaną. Rocznik 2oo1, kolor to słynna kawa z mlekiem Stan techniczny wzorowy. A teraz do rzeczy - kawcia ma przejechanych ok 17,5 tys km, niecały miesiąc temu przeszła gruntowny serwis (regulacja zaworów, gaźników, wymiana wszelakich płynów). Oponki w stanie dobrym, klocki hamulcowe spokojnie wystarczą na ten sezon, napęd zmieniany był w styczniu. Nic tylko siadać i jeździć. Powód dla którego sprzedaję kawę prozaiczny - po prostu nie odpowiada mi ta pozycja na moto. Chcę kupić coś innego, chociaż mam obawy bo kawcia przygotowana do sezonu rewelacyjnie i żal mi troszkę się z nią rozstawać Cena - 7.100zł http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3975e82df8eeb73e.html p.s. więcej zdjęć mogę zainteresowanym przesłać na maila. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez ksylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikilo Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Popraw link do zdjęć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksylwia Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Popraw link do zdjęć ;) Dziękuję za zwrócenie uwagi. Niedługo dodam więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi