Darek34 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Witam, oferuje swoje usługi jako tłumacz, pilot, opiekun i towarzysz podróży na motorze. Chcesz spełnić swoje marzenie? Pojechać tam gdzie nigdy nie byłeś motorem? Nie znasz języków a chcesz żeby ktoś się wszystkim zajął żebyś mógł się cieszyć jazdą i zwiedzaniem? To właśnie mnie szukasz. Pojadę z tobą wszędzie swoim motorem. Zorganizuje trasę, załatwię nocleg i wyżywienie, oprowadzę po zabytkach, zapewnie podstawowe bezpieczeństwo tobie i twojej maszynie, zaplanuje trasę itd. Z wykształcenia jestem anglistą, ekonomistą, informatykiem i przewodnikiem. "I WAS BORN TO RIDE”. Znam angielski i niemiecki. Z tymi dwoma językami zjechałem i tłumaczyłem od Anglii po Rosję. Wystawiam za swoje usługi fakturę VAT. Pomagam w odpowiednim rozliczeniu wycieczki. Często w ten sposób biznesmani łączą przyjemne z pożytecznym załatwiając interesy zagranicą przy okazji jadąc motorem i zwiedzając. pozdrawiam, Dariusz Janeczko kom. 501319663 tel. 672848777 www.btsconsultant.pl Edytowane 15 Czerwca 2010 przez Darek34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi