George954rr Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 http://www.allegro.pl/item1078115536_suzuk..._1000r_tlr.html Ewentualna zamiana na supermoto w adekwatnym stanie jak TLR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ewentualna zamiana na supermoto w adekwatnym stanie jak TLR Taka diametralna zmiana... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Taka diametralna zmiana... ? Zona nie śmiga teraz bo matkuje :biggrin: Ja nie mam czasu żeby robic całodniowe wypady. Mam nadzieję że supermoto da mi tyle frajdy w mieście co TL na czeskich winklach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi