Craws Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) Witam!!!! Mam pewien problem z moim cackiem:P Na wstępie powiem ze to najlepszy i bez awaryjny skuter:) Jest z 1991r, mam go 3 lata i nic poważnego nie robiłem przy nim. Lecz od pewnego czasu (nie całego roku) skuter robi mi psikusa. Wcześniej jechał 65km/h i ciągło go dalej, a od roku jak przebijam barierę 55 km/h to czuje takie minimalne do hamowanie, tak jakby on chciał jechac szybciej a nie moze bo go cso hamuje. Zaznaczę iz tłok jest 100% sprawny, gaźnik wyczyszczony, ustawiony, filtr powietrza nowy, cewka zapłonowa nowa, swieca specjalna do tego skutera. Pytałem sie pewnej osoby co to możne byc. Rozebrałem znim skuter przy kopnięciu aby sprawdzić pasek, i czy cos nie zerwane jest. Wszytko jest sprawe jak przy produkcji, wszytko jak nowe. (Nawet jest jeszce klej na śrubach łączący korpus) Lecz zauważyłem na tarczy po ktorej jest kreca sie Rolki od wariatora to na samej gorze jest wyrobiony pas, wyżłobienie. I na logikę wynika ze należny zastosować nowe rolki, bo stare nie dociskają juz tak mocno i dlatego nie moze jechać szybciej. Jak myślicie co to możne byc??? A i jakie mają byc te Rolleczki wymiary, waga A skuterek jest 2 T Edytowane 10 Czerwca 2010 przez Craws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi