skacowany Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam, Do sprzedania zbroja UTIKA bedąca kopią modelu scorpion UFO, kupiona pół roku temu, niepodarta, nieporwana, Wady: prawy łokiec ciut porysowany, odkreciłem pasy barkowe (są) i zgubiłem śróbki do ich mocowania Rozmiar M (jak dla mnie powinni napisać S-M) Ja mam 174 cm i dopóki nie przekroczyłem 75 kg była OK. Teraz waże 85kg zrobiło się tak bardzo daleko od OK ze kupiłem drugą. Zalety: Dyskretny napis utika na plecach (+3 do lansu) Wyprana (nie będzie obrzydzenia przy mierzeniu) Nieco lepsze wykonanie niz datex i podobne, Rozprułem z benedyktyńską cierpliwością szwy pod pachami w celu poprawy aircondition (moge wrócić do stanu pierwotnego) Cena 100 PLN Do obejrzenia w Warszawie tel: 608 00 34 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi