Aganieszka Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Cześć, czołem, kluski z rosołem! :biggrin: Z okazji ślubu naszego przyjaciela, motocyklisty - Emila, chcielibyśmy zorganizować mu niespodziankę w postaci parady motocyklowej i odprowadzić go spod kościoła do Firlejowego Sioła, gdzie odbędzie się wesele! Wiem, że termin jest jeszcze odległy, ale chcę już napisać na forum, żeby chętni zarezerwowali sobie sobotę. Pan Młody o niczym nie wiem i miejmy nadzieję się nie dowie, a na pewno sprawimy mu WIEEEEELKĄ PRZYJEMNOŚĆ, tym bardziej, że to złoty człowiek i mu się należy! :icon_biggrin: Ślub zaczyna się o 16:30 w kościele Św. Anny w Lubartowie, 26.06.2010 roku. I tak sobie pomyślałam, że bez sensu, żeby motocykliści tracili czas, czekając pod kościołem na Parę Młodą, więc proponuję być pod kościołem około godziny 17:00 (to ma być krótki ślub, bez zbędnych kazań), żeby akurat trafić na wychodzącą z kościoła Parę. Para Młoda podobno nie chce życzeń pod kościołem, tylko pod Siołem, więc wszystko powinno szybko pójść! Dodam, że Pan Młody planuje zawieźć Pannę Młodą Kąśką!! I fajnie by było, gdyby to oni prowadzili korowód!! Mam nadzieję, że jak zwykle, nie zawiedziemy!!! :crossy: Bliżej terminu porozsyłam jeszcze sms-y z przypomnieniem :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 jaki emil? czym sie wozi(bo nie wiem ktory tak sie wyrwał :D )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 (edytowane) To jest Emil Kosik, brata Rafała, którego większość zna. Emil był kilka ładnych lat w Anglii i pracował tam, jako mechanik motocyklowy i teraz wrócił do naszego Lubartowa i tutaj otwiera swoją działalność. Emil jeździ Transalpem :wink: Właśnie nie wiem co on się tak wyrwał... :icon_razz: Edytowane 7 Czerwca 2010 przez Aganieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Cześć, czołem, kluski z rosołem! :biggrin: [...]Pan Młody o niczym nie wiem i miejmy nadzieję się nie dowie,[...] ...bylaby to pozytywna niespodzianka, ale skad pewnosc, ze nie zauwazy tego watku? :icon_mrgreen: BTW: Widzialem Ciebie wczoraj na Spoldzielczosci Pracy, czy mialem przywidzenie i to byla inna czarna CBF'ka? :wink: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 ...bylaby to pozytywna niespodzianka, ale skad pewnosc, ze nie zauwazy tego watku? :icon_mrgreen: Już jego narzeczona na pewno tego dopilnuje! :wink: Teraz jest zbyt zajęty walką z biurokracją, dotyczącą otworzenia swojej działalności, remontem mieszkania i innymi sprawami związanymi ze ślubem, więc na 100% tu nie zajrzy :biggrin: Z resztą Emil chciał, żeby ten ślub był bardzo skromny, więc mu mu w tym pomożemy! :biggrin: BTW: Widzialem Ciebie wczoraj na Spoldzielczosci Pracy, czy mialem przywidzenie i to byla inna czarna CBF'ka? :wink: Robciu, niestety to nie ja :( Ja siedzę w tej ****** Warszawie i uczę się do sesji :( A poza tym jeszcze nie zdradziłam tak do końca swojej Suzi (czytaj: jeszcze jej nie sprzedałam), więc nadaj nią jeżdżę. Tamta CBF'ka była pożyczona... niestety :icon_razz: PS Robciu, ucałuj swoje Kobiety!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 [...] Emil chciał, żeby ten ślub był bardzo skromny, więc mu mu w tym pomożemy! :biggrin:[...] O tak! Wyobrazam to sobie... :icon_mrgreen: [...]PS Robciu, ucałuj swoje Kobiety!! :biggrin: Ciagle to uskuteczniam... i juz czasem nie wiem, ktora mocniej - tak sie do mnie pchaja. Osaczyly mnie zupelnie! :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodrigez65 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Witam.Wstepnie potwierdzam obecność własną ;) i przekaże "ziomkom" w bliższym terminie,,,bo hasło już było rzucone,,,,,przy okazji dnia dziecka;) Pozdróweczka;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Odświeżam temat, bo ślub już tuż tuż :biggrin: Chętnych i mających czas motocyklistów proszę o stawiennictwo 26.06 (ta sobota) o godzinie 16:15 ewentualnie 16:30 (najpóźniej!) na Lotosie (stacja Lotos od strony Lublina z helikopterem) Do zobaczenia! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jak się wyrobię ,a postaram sie ,to i ja jutro wpadnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 [...]Chętnych i mających czas motocyklistów proszę o stawiennictwo[...] Chetny to zawsze jestem :icon_biggrin: Jezeli dziewczyny popoludniu ladnie ululam, to bede... ktos musi przeciez odpowiednio sygnalizowac ten nasz przejazd :cool: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Chetny to zawsze jestem :icon_biggrin: Jezeli dziewczyny popoludniu ladnie ululam, to bede... ktos musi przeciez odpowiednio sygnalizowac ten nasz przejazd :cool: Robciu, ucałuj od nas swoje Kobietki, zaśpiewaj im motocyklową piosenkę, a to na pewno je ulula i przyjeżdżaj! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Elegancka parada! :icon_biggrin: Na pewno skromnie nie bylo... szczegolnie przed kosciolem :biggrin: BTW: Kto w malym, bialym dostawczaku na awaryjnych machal nam, gdy wracalismy? Nie zauwazylem... czyzby Ci, ktorzy na wesele sie spozniali? :icon_razz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgadza się, parada była świetna! :clap: Dzięki wszystkim za przybycie! :clap: :notworthy: :notworthy: Niedługo Emil zamieści ogłoszenie co do dokładnej daty i miejsca podziękowania za tak liczne przybycie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 przekaz,zeby najlepiej to przybył na ostrów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Takie są wstępne plany, więc mam nadzieję, że się nic nie zmieni ;) ..ale na razie czekam na potwierdzenie ;) Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Aganieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi