nizin Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Mam pytanie odnośnie takiego motorowerka:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=24120019Kuzyn jes nim zainteresowany, ale próbuję ostudzić jego zapał bo dla mnie to jakiś egzotyk :) . Byłbym wdzięczny za wszelakie informacje o tym sprzęcie, głównie chodzi mi o awaryjność i dostęp do części zamiennych.Z góry dzięki za wszelkie info.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ale śmiesznie wyglada. SIlnik taki mały i kanciasty, jakiś taki dziwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Chce sobie kupic cos w tym stylu :?: Ok niech kupuje ale rometa kadeta czy cos innego popularnego, nie dosc ze bedzie tanszy to jeszcze czesci dostanie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Chce sobie kupic cos w tym stylu :?: Ok niech kupuje ale rometa kadeta czy cos innego popularnego, nie dosc ze bedzie tanszy to jeszcze czesci dostanie bez problemuTo samo mu powiedziałem: części dostanie bezproblemowo i jeszcze na dodatek taniocha. Może się jeszcze zastanowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Właśnie chodzi o to że z klamotami jest do tego Krucho!! chyba że masz znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymus Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Odradzam kupno takich wechikułów :). Niech sobie kuzyn kupi ogara 200. Bo to coś to ani wyglądu nie ma osiągów pewnioe rzadnych. A jak się zepsuje to części bedzie sprowadzał z Kamerunu czy może jeszcze bardziej egzotycznego kraju gdzie to cos jest produkowane. Kumpel ma Babetkę stoi mu już pół roku w garażu bo nie może do tego części nigdzie dostać :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi