bibor80 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) Tylko ta folie nie jest tak latwo zerwac, przynajmniej z szyb, nie wiem jak sie to ma do plastikowej szybki. Pzdr Edytowane 10 Czerwca 2010 przez bibor80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Hmm... jaki masz kask? Moze przyciemniana wkladka pinlock? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawyerek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Hmm... jaki masz kask? Moze przyciemniana wkladka pinlock? Agv Stealth, jedyny jaki rozmiarowo wszedł na moja głowę;) poza tym Wy tu gadu gadu a ja już do Hiszpanii dojechałem;P Ostatecznie wziąłem jasna szybkę i jak na razie to był dobry pomysł. Po pierwsze już musiałem jechać w nocy, a po drugie tutaj na razie jest 20 stopni, zachmurzone i pada od czasu do czasu:/ więc ciemna szyba póki co nie jest mi potrzebna. Wiem że ta pogoda się zmieni (nam przynajmniej taka nadzieję jeśli chodzi o deszcz;) ale wczoraj we Francji przypiekło trochę ale dałem radę w jasnej szybie zrobić kilkaset km.. Póki co więc jestem zadowolony w wyboru. Dzieki za podpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 o tej porze roku musisz unikac polnocy hiszpanii bo tam jest jak w anglii pada co 2 dzien :biggrin: jak chcesz to daj jakies namiary na ciebie na priv to sie skontaktuje z toba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi