Gość hery Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 [shadow=red:709982e305][/shadow:709982e305]GDZIE KUPIC HONDE NSR 125 LUB APRILIE RS 125 na slasku??mam taki problem szukam wymienionych motocyykli na slasku , znacie komisy , salony ?za odpowiedz z gory dzieki pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 w czwie jest dealer na Wojska Polskiego, ale dokladnego adresu nie pamietam. kiedy bylem ostatnio staly tam ( i jeszcze stoja ) te motorki . byly i nowe i uzywane a ceny wydawaly sie atrakcyjne. w SM na reklamach masz nr do dealerow Hondy. zadzwonic i zapytac zawsze mozesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 u mnie kupisz nsr..fakt ze nie slask ale moze:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 troche nie na temat ale co tamDzisiaj koles u mnie w miescie smigał nsrką. Pierwszy raz widziałem na zywo i teraz juz sie upewniłem w moim wczesniejszym przekonaniu-po mbxie bede taka miał PS. Wawrzyn a ile chcesz za swoją ?? Mioze bym zzrobił prawko A1 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 jak dla 4umowicza to 3500...przydaloby sie wymienic akumulator bo ten co mam nie kreci juz na tyle rozrusznikiem zeby zapalic moto...aha no i niedawno przestal dzialac licznik...trzebaby wymienic chyba slimak (nie patrzylem dokladnie)...wiec jeszcze troche bym opuscil ale juz niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 Chętnie bym kupił ale brak $ a poza tym swoim mbxem jeszcze praiwe nic nie jeździłem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 20 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2004 no wlasnie...przeciez tyle co MBXa kupiles wiec jeszcze troche posmigasz...w kazdym razie ja musze sprzedac bo nie chce zeby mnie kusila bo zaczynam prawko juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi