Pavsonik Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam. Większość z Was już wie o co chodzi a Ci co nie wiedzą zaraz się dowiedzą. W niedziele 6.06 w Bełżycach o godz.16 znajomy ksiądz motocyklista organizuje skromną parafiadę, która ma na celu zbiórkę pieniążków i jakiś darów dla powodzian z naszego województwa (być może że nawet z Wilkowa-nie wiem dowiem sie dzis wieczorem) przewidziane jest wożenie dzieciaków za symboliczną złotówkę i kilka innych atrakcji ale o nich dowiem się wieczorem. Ja i Marysia jedziemy. Osobiście zachęcam do odwiedzenia Bełżyc. O szczegółach i jakimś wstępnym planie napisze jak tylko się coś dowiem. Lewa w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 O to koło mnie będe chciał wpaść pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi