binkimoto Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam !!! Kupiłem niedawno yamahe yz 125 od gościa który robił w niej kapitalny remont silnika,jak się okazałao coś źle poskładał w skrzyni biegów i wyskakuje 1 bieg.Rozebrałem silnik okazało się że wodzik jest podpiłowany ,od razu zamontowałem nowy,ale to nie wszystko bo chyba brakuje podkładek pod wałkami ,gdyż zauważyłem że zaczął się zembatką piłować karter;/.Jeśli macie manuala do takiego crossa lub jakiś schemacik skrzyni biegów żebym mógł to od początku poskładać prawidłowo to był bym naprawde wdzięczny.Mój e-mail jak byście coś miel [email protected] lub gg 9599470.Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 (edytowane) Witam !!! Kupiłem niedawno yamahe yz 125 od gościa który robił w niej kapitalny remont silnika,jak się okazałao coś źle poskładał w skrzyni biegów i wyskakuje 1 bieg.Rozebrałem silnik okazało się że wodzik jest podpiłowany ,od razu zamontowałem nowy,ale to nie wszystko bo chyba brakuje podkładek pod wałkami ,gdyż zauważyłem że zaczął się zembatką piłować karter;/.Jeśli macie manuala do takiego crossa lub jakiś schemacik skrzyni biegów żebym mógł to od początku poskładać prawidłowo to był bym naprawde wdzięczny.Mój e-mail jak byście coś miel [email protected] lub gg 9599470.Z góry dzięki za pomoc. http://www.servis.offmoto.com/Manualy/YAMA...Manual_2000.rar Do 93 roku na razie nie widziałem-tu jest 2000r Pozdrawiam Edytowane 30 Maja 2010 przez Grzykrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi