Gość johny997 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Chłopaki mam do sprzedania parę rzeczy które zamówiłem ze stanów więc towar jest w pełni legalny i najwyższej jakości. Wszystko tak jak opisane w aukcjach, sam latam na takim two brothersie jak w aukcji i zostawiłem sobie jeden kask HJC bo są świetnej jakości więc jak najbardziej polecam W razie pytań dzwońcie na tel 665 913 944 albo na gg 3185631 bo rzadko sprawdzam wiadomości na forum. Wszystkie przedmioty w linku, jak ktoś będzie zainteresowany to co do ceny się dogadamy http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1963265 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny997 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Temat dalej aktualny wiec dzwoncie i wymyslimy cos ciekawego, mozna przymierzyc w Rzeszowie lub Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi