shadoworama Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Witam mogl by mi ktos podpowiedziec jakie swiece do mojego suzuka beda najlepsze i w miare w rozsadnej cenie ? Suzuki gsxr 750W 92r nr ramy GR7BA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekgsxgsx Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Witam mogl by mi ktos podpowiedziec jakie swiece do mojego suzuka beda najlepsze i w miare w rozsadnej cenie ? Suzuki gsxr 750W 92r nr ramy GR7BA... Z motodaty, a kupisz u wielu sprzedawców, pozdrawiam http://www.sklepmotocyklowy.pl/pl/motodata...sx-r-750-w.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadoworama Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Kupilem do swojego suzuka swiece DENSO Spark Plug U27ETR 4155 Jeszcze nie montowalem bo tam sa podkladki ktore po przykreceniu sie splaszczaja mowil mi znajomy ze raczej nie powinno sie ich potem wykrecac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi