Skocz do zawartości

Sprzedam cbr 1000 rr 04r 1 rej w 05

wlodek23cbr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam jak w temacie sprzedam 1000rr przebieg 15920km stan bdb tlumik leovince filtr powietrz i oleju k&n stalowy oplot goodridge przod manetki harissa polerowany wahacz opony bdb michelin pilot power 2ct crashpady lsl tuningowe mocowanie tablicy naklejki pluiga carbonowe na wlewie i półce wsiadać i kirac tel 602828737

nie żebym coś się czepiał, ale u nas to nikt nie poleruje wahaczy i kół bez potrzeby - taki lajf - co innego USA. Po drugie wydaje mi się, że doły (pług) były malowane i prawy dekiel ten czarny jest nieoryginalny. Znaczy się oryginalny ale z innego rocznika ,lub pospawany/szpachlowany i pomalowany na czarno.

pzdr

tak kolego zgadza sie nikt nie poleruje ale sa wyjatki poprzednią cbr sc 28 mialem cała spolerowana i co byla po dzwonie fruwała dekiel owszem jest czarny jak rownierz lagi dol lag i co tez była szpachla itp krzywe albo cos takiego kolego jak co to mam dół orginał z kolorem orginał hondy ktore zostały po kolegi litrze w którym gora lag sie poszła jee....ać zmienić mogłbym na momencie ale po co jak tak ma byc według gustu i by było bez podejrzen pozdrawiam

Powiem ci że dziwnie to tłumaczysz i tyle. Tych lag nawet nie zauważyłem, ale to już całkiem kiszka. Nikt nie mówi że miała dzwona z tirem, ale też cacko to nie jest - na pewno tej kwoty nie warte. Moje zdanie takie koleś miał ślizga i dostał pług/wahacz/dekiel/laga na oględzinach pewnie jeszcze parę rzeczy by wyszło. Pomalował pług na czarno - obie strony żeby pasowały (bo oryginalnego matu nie zrobisz), dekiel na czarno bo najłatwiej , a jedna laga była uszkodzona wiec do pary dwie machnął na czarno, do tego wahacz na polerkę i z moto jest cycuś. Uszkodzenia o jakich mówimy i tak są małe jak na to co się znajduje na rynku w PL, ale jak wierzyć, że nic więcej się nie działo z tym moto?

pzdr

po wywrotce blee bo miał wywrotke... bezwypadkowy za drogi... w salonie poza zasięgiem...

najlepiej w stanie jak nowy w cenie powypadkowego.

Ja nie mówię że to szrot, ale 22 tys za takie cuś to stanowczo za dużo. No może dla laika, który nie ma pojęcia to nówka sztuka w okazyjnej cenie.

pzdr

Dlatego najlepiej zrobic foty po dzwonie i wtedy wszystko jest jasne. Ja jak sie sliznalem to fotki zrobilem, zeby bylo wiadomo co uszkodzone bylo. Teraz mialem moto tez rozwalone, bo zachcialo mi sie stuntu i foty takze sa.

A w PL to wszystkie moto nie bite, jezdzone przez kobiety, albo sporadycznie z niedzielnymi przebiegami. Ja w ciagu roku zrobilem 14 tys km a niektorzy maja 16 przejechane po 5 latach, hmmmm

Pzdr

baner.jpg

Dlatego najlepiej zrobic foty po dzwonie i wtedy wszystko jest jasne. Ja jak sie sliznalem to fotki zrobilem, zeby bylo wiadomo co uszkodzone bylo. Teraz mialem moto tez rozwalone, bo zachcialo mi sie stuntu i foty takze sa.

A w PL to wszystkie moto nie bite, jezdzone przez kobiety, albo sporadycznie z niedzielnymi przebiegami. Ja w ciagu roku zrobilem 14 tys km a niektorzy maja 16 przejechane po 5 latach, hmmmm

Pzdr

a co powiesz jak mój ziom ma 7 tysia w motocyklu z 2001 roku ;-) ale po samym motocyklu widać ze przebieg jest realny.Tylko że ziomek spędza 8 miesięcy poza domem. Stać go to ma moto którego nie używa. Szkoda tylko bo NIEeksplatacja kosztuje. U mnie siora ma accorda z 1998 roku salonówke z przebiegiem cos kolo - 90 tysia, a mamuśka ma 1997 polo i z tego co kojarzę to nawet nie ma 80 tysia - tak że przebieg może być różny.

Oczywiście masz rację w 90% w moto jest kręcony, żeby nie odstraszał od razu. Ale to sami kupujący są sobie winni. Moj kumpel chce kupić moto z 2006 2007 roku i nie może mieć więcej niż 10 tys km :banghead: chyba na liczniku tylko. Może i jest kilkanaście takich sprzętów , ale znowu kwota nie pasuje bo za drogo :banghead: . Poradziłem mu że ma tylko jedno wyjście - niech kupił moto które mu pasuje wyglądem/stanem i cena , a licznik sobie ustawi na ile będzie chciał :banghead:

pzdr

Teraz mialem moto tez rozwalone, bo zachcialo mi sie stuntu i foty takze sa.

To za pionowo się udało czy jak??

To za pionowo się udało czy jak??

Dokladnie, za pionowo poszedl. Czesci juz wszystkie mam, takze w przyszlym tyg bedzie raczej poskladany i zas powrot na drogi.

Zdjęcia zrobione tak że się nie da nic dokładnie zobaczyć.

Yuby tu nie ma co ogladac, trzeba kupowac :)

Pzdr

baner.jpg