Arek RF Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Witam! Po kilkuletniej przerwie wróciłem na 2oo!!! Zakupiłem MBK Skyliner 125 (majesty 125), który ma służyć do przebijania się przez miasto. Import Franse. W związku z tym pytanie: gdzie to ma WYBITE numery Vin??? Znalazłem tylko nalepkę po lewej stronie pod kanapą, ale gość w Stacji KP mówi że powinny być jeszcze wybite na ramie, i pewnie ma rację. Już kilka osób ich szukało i nic. Co prawda przegląd przeszedłem ale nie chce takich cyrków co roku, no i sam chcę wiedzieć gdzie one są!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 (edytowane) Dokładnie nie pamiętam, ale w 250 sprawdzałem na kolanach więc gdzieś nisko. I bodajże pod stopami. Skupiłem się i pomogło. Pod prawym progiem za jakąś osłonką. Edytowane 15 Maja 2010 przez szaki Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek RF Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Dokładnie nie pamiętam, ale w 250 sprawdzałem na kolanach więc gdzieś nisko. I bodajże pod stopami. Skupiłem się i pomogło. Pod prawym progiem za jakąś osłonką. No mam serwisówkę do majesty ale 2005 i tam jest pokazana prawa strona koło stopki. Ja już twarzą po betonie jeździłem i nic nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Jest na pewno, tylko trzeba przetrzeć tamte okolice to się pokaże. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PCe Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Nie wiem czy kolega sobie już poradził, ale dla rozwiąznia tematu inforumję, że VIN w Majesty 125 i innych wydumkach wyglądających tak samo znajduje się na ramie, patrząc pod tylni błotnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi