Gość [email protected] Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 je**ć śmieciarki :banghead: A UWAŻAĆ KOLEGO TRZEBA NA WSZYSTKO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Stary, jak wiesz gdzie ta firma jest to bezwzględnie uderzaj w źródło. Po to te pojazdy mają oznaczenia żeby wiadomo było skąd się biorą i kto wykonuję robotę dobrze albo właśnie źle. Pomijam aspekty reklamowe :bigrazz: To jest jeden z powodów kiedy przypominam sobie, że lepiej nie pokazywać fakersa niesfornym kierowcom puszek, którzy mogliby mi narobić szumu w firmie, o wizerunek trzeba dbać :cool: Jak masz numery i znasz dzień to już jesteś w domu. Raz w korku stojąc za kimś widziałem na furce "Źle jadę ? Zadzwoń xxx xxx xxx". Nie wiem czy numer był do kierowcy czy do kierownictwa ale pomysł dobry. Tak, masz rację. U mojego szwagra w firmie takie wprowadzili na dostawczakach. Bo troche chłopaszki za bardzo szaleli firmowymi autami i u nich jest nr do firmy ;) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi