Vector Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam W związku z tym, że przymierzam się do zakupu nowej R1 chciałbym dowiedzieć się konkretów. Z tego co znalazłem na forum, niestety tylko jeden temat użytkownika, który już tutaj nie zagląda: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ded&pid=1067635 W pierwszym wypuście R1 2007 na rynek USA, najkrócej mówiąć spie*dolony był ECU. Rozmawiałem już na ten temat z forumowym kolegą Mor, jednak historia różnic nie jest jednak chyba aż tak przerażająca :wink: Z tego co wyczytałem na międzynarodowych forach jedyną różnicą był właśnie ten pierwszy wypust ECU. Jednak wątpliwości pozostają. Czy ktoś z Was, między innymi AdamM i Tomekd, orientuje się jak wyglądają konkretne kwestie - normy spalin, charakterystyka silnika, inne oktany w USA? Chciałbym po prostu uniknąć wpompowania kasy w coś co powiedzmy będzie delikatnie mówiąć okrojoną wersją europejczyka :wink: Chętnie bym porozmawiał z jakimś właścieielem R1 2007 z USA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi