Macej87 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Tak jak w temacie kupię moto w klasie 500ccm najchętniej Suzuki, ale inne propozycje też mile widziane ( o ile jakiekolwiek będą :icon_biggrin: ) Mieszkam w okolicy Poznania i dobrze byłoby gdyby motocykl tez był w miarę blisko, nie oczekuję aby był on z rocznika 2000 z przebiegiem 10tys km i bez upadku, ale interesuje mnie aby był jednośladem nie tylko w teorii i żeby nie był zajechany na śmierć (porządnym serwisem chciałbym zająć się po sezonie) roczniki z połowy lat 90-tych ubiegłego stulecia będą bardzo satysfakcjonujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Tak jak w temacie kupię moto w klasie 500ccm najchętniej Suzuki, ale inne propozycje też mile widziane ( o ile jakiekolwiek będą :icon_biggrin: ) Mieszkam w okolicy Poznania i dobrze byłoby gdyby motocykl tez był w miarę blisko, nie oczekuję aby był on z rocznika 2000 z przebiegiem 10tys km i bez upadku, ale interesuje mnie aby był jednośladem nie tylko w teorii i żeby nie był zajechany na śmierć (porządnym serwisem chciałbym zająć się po sezonie) roczniki z połowy lat 90-tych ubiegłego stulecia będą bardzo satysfakcjonujące. Witam Jakbys byl zainteresowany GSXR-em 750 `94 to możemy pogadać. Bo możliwe że będę sprzedawać. Ale jeszcze sie namyślam. Motocykl w ciągłej eksploatacji i jest zrobiony na nakeda. Jestem z Leszna (WLKP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi