Jjacks Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Witam! Szukam kogoś, kto podjąłby się wykonania crashpadów na zamówienie. Interesuje mnie coś takiego jak robi GSG -> http://www.gsg-mototechnik.de/00kawasaki/k..._12_r_00-01.jpg W dalszej perspektywie chciałbym też wymajstrować bagażnik taki, jak robi Ventura ->http://www.ventura-bike.com/products.aspx?...=bikepacksystem Na oba produkty są ceny zaporowe, więc myślę, że opłacałoby się komuś zapłacić za zrobienie czegoś takiego pod siebie i jeszcze pewnie coś by zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Co do craspadów to koles z WOMET-TECHa zrobi ci na zamówienie i się na tym zna. http://www.womet-tech.pl/ Jeśli chodzi o venture to w Rzeszowie (chyba w boguchwale) jest koleś co robi klatki na moto w dobrej cenie wiec może udało by się u niego. Jak znajdę namiar to zapodam. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jjacks Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Co do craspadów to koles z WOMET-TECHa zrobi ci na zamówienie i się na tym zna. http://www.womet-tech.pl/ Jeśli chodzi o venture to w Rzeszowie (chyba w boguchwale) jest koleś co robi klatki na moto w dobrej cenie wiec może udało by się u niego. Jak znajdę namiar to zapodam. pzdr Faktycznie trzeba się będzie na wycieczkę do Womet-Techa wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Jak miałem VFR to mu przez tel podałem co i jak ma zrobić przysłał i było idealnie. Teraz ma je w swojej ofercie ;-), a może to było do SV - już nie kojarze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer72 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 A nie prościej zapytać polskiego dystrybutora ile kosztuje bagażnik Ventury do Twojej Kawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 A nie prościej zapytać polskiego dystrybutora ile kosztuje bagażnik Ventury do Twojej Kawy ? Prościej, ale sądzisz że jest tańszy niż w necie? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer72 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Bagażnik do ZX12R kosztuje jakieś 350 zł. Jeśli jest to "cena zaporowa", to nie wiem ile powinien wg Was kosztować solidny i przetestowany produkt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 350 - to chyba za sam stelaż - no chyba zę tak ceny poleciały od roku. Jak ja szukałem na wyprawę, to pełna Ventura do R1 kosztowała 750 zł, więc sobie darowałem i kupiłem innej firmy dedykowany do R1. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jjacks Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 350 - to chyba za sam stelaż - no chyba zę tak ceny poleciały od roku. Jak ja szukałem na wyprawę, to pełna Ventura do R1 kosztowała 750 zł, więc sobie darowałem i kupiłem innej firmy dedykowany do R1. pzdr Też mi się zdaje że za sam stelaż, w porywach ze sport-rackiem, do którego pasuje tylko torba 10L, wszystkie inne mocuje się na ten większy bagażnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer72 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Stelaż ze sport rackiem. Zakładam, że jeżeli chcesz "strugać" bagażnik to toreb też nie masz zamiaru kupić, więc pack rack Ci się nie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jjacks Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Stelaż ze sport rackiem. Zakładam, że jeżeli chcesz "strugać" bagażnik to toreb też nie masz zamiaru kupić, więc pack rack Ci się nie przyda. I tu niestety jest problem, bo plecaka/torby wystrugać byłoby ciężko. Taki zestaw: L-Brackets - 235 zł Pack Rack - 150 zł Bathurst - 215 zł wychodzi równo 600zł, jeśli dołoży Pan do tego grab rail, to jestem skłonny brać. Mam rozumieć, że przy tej konfiguracji pasażer się jeszcze mieści? Bagażnik do ZX12R kosztuje jakieś 350 zł. Jeśli jest to "cena zaporowa", to nie wiem ile powinien wg Was kosztować solidny i przetestowany produkt ? Sugerowałem się przykładowymi cenami ze stronki, którą oscylują ok. 700-800zł. Na plus dla polskiego dystrybutora, że ceny w UK na te produkty są wyższe, a przeważnie w przypadku akcesoriów motocyklowych wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer72 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 No baaa, pewnie, że pasażer się zmieści. Z tym, że z tym "braniem" jest pewien problem - nie mam "na składzie" kompletu do Kawy :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jjacks Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Nie pali się. W takim razie jaki jest orientacyjny czas oczekiwania, i na jaką cenę można ostatecznie liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi