czesterbb Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Kupię motocykl jak w temacie, najchętniej z pierwszych roczników tzn. 2004-2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Kupię motocykl jak w temacie, najchętniej z pierwszych roczników tzn. 2004-2005 Duuużo cierpliwości i oczywiście powodzenia życzę w poszukiwaniach. Z tym moto to raczej Ty musisz szukać niż czekać na oferty. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Mam k7 z ABSem w pełnej opcji na zbyciu :) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesterbb Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesterbb Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Nieaktualne, moto kupione :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi