slayerman Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Mam problem z moją Hondą. Mianowicie jak pracuje na wolnych obrotach to wszystko jest ok. światła, kierunkowskazy wszystko działa tak jak powinno. Po tym jak przejadę się nią trochę i dam jej trochę w palnik to zaczynają się dziać dziwne rzeczy z elektryką: kierunki coraz szybciej migają a potem jak włączam kierunek to zaczyna mrugać długimi. Nie wiem co to może być. Czy jest to wina regulatora napięcia czy może przełącznika od kierunków?? Przerywacz jest ok. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Sprawdź regulator najpierw i posprawdzaj mocowanie masy motocykla do ramy i ogólnie przewody masowe. Wygląda ze gdzieś dostaje przebicia. Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 przebicia.. luzne styki pod wplywem wibracji (drgan) spowodowanych praca silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi