Robcio Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Hej! Chociaz sa do tego odpowiednie dzialy na forum, to ze wzgledu na znajomosc osobistosci zainteresowanych tematem, pisze tutaj... ...otoz chcielibysmy z Kasia oficjalnie pochwalic sie narodzinami naszej przeslodkiej coreczki :biggrin: Ma na imie Bianka, jest superfajna, duzo spi i malo marudzi. Duza z Niej dziewczynka... :icon_razz: zreszta zobaczcie sami: - pierwsza fotke zrobilem dokladnie 5 minut po narodzinach, - druga jeszcze ze szpitala, 3 godziny po tej stronie brzucha, - nastepna juz w domu, wraz ze skala porownawcza dla orientacji wielkosciowej, - ostatnia fotka to nasz pojazd spacerowy, mozecie wypatrywac na miescie :buttrock: :icon_exclaim: http://picasaweb.google.pl/RobertRobbic/Fo...N2tjIfBho7n5gE# :icon_exclaim: Na koniec napisze, ze rzeczywiscie: NASZ SWIAT ZWARIOWAL... ale warto bylo i cieszymy sie z malej przeogromnie! To cos niesamowitego! :biggrin: Trzymajcie sie! Robcio :wink: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Gratulacje! Sam jaszcze tak nie dawno cieszyłem się z narodzin swojej córki,a dzisiaj próbuje mi ona moto podbierać.Pozdrawiam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Ode mnie również przyjmijcie szczere gratulacje, życzę dużo radości z córeczki, niech zdrowo rośnie i rozwija się :clap: :cool: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakob Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Gratulacje! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Nie znamy sie , ale..... GRATULUJĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 "Stary"!! Gratulujemy z całego serca!! O maleństwo wyrosło na prawdziwą "motórówę" jak rodzice ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Gratulacje ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Dziekujemy serdecznie wszystkim za gratulacje... ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 I ode mnie przyjmijcie najszczersze gratulacje!! :biggrin: :clap: Niech Wam zdrowo rośnie Motocyklistka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Niech zdrowo rośnie ,niech się dobrze chowa.Niech z Niej wyrośnie PŁEĆ PIĘKNA - MOTOCYKLOWA :biggrin: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czesiowie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi